våra dofter

våra samlingar

våra produkter

Home > Shoppa stilen

Shoppa stilen

Skapa en inspirerande arbetsyta

Designa ditt eget utrymme för att ha det bättre när du jobbar än någonsin innan. Rätt touch kan hjälpa dig att förbli produktiv på jobbet och minska dina stressnivåer. Skapa en lugn och dedikerad arbetsyta för att öka fokus.

Persika är modernt igen

Persika, som var så populärt på 1980-talet, är modernt igen! Njut av de mjuka nyanserna och ge nytt liv åt ditt hem! Då den är en naturlig partner till ljusgrå toner kan den ge värme till en monokrom färgsättning och göra den intressant, och vara något lite oväntat i mixen.

Hitta ditt inre lugn

Det finns inget mer inbjudande än ett väldoftande badrum med lugnande belysning som kan hjälpa dig att slappna av. Känn den positiva stämningen i en mjuk, varm och mysig miljö, medan du slappnar av och badar bort dagens mentala och fysiska påfrestningar.

Ljusvård

Säkerhet går före allt annat! Njut av levande ljus utan att behöva oroa dig och se till att du har dem på ett stabilt underlägg, i en hållare eller högt upp utom räckhåll för nyfikna händer. Ett tips till: Placera dem inte nära en värmekälla eller i solen och se till att det alltid är minst 10 centimeter mellan dem. Detta garanterar att de brinner på bästa sätt.