våra dofter

våra samlingar

våra produkter

Home > Inspiration

Inspiration

Skapa stämning

Skapa magiska minnen

Skapa din egen unika stil och ge ditt hus en extra touch med Bolsius ljus och doftprodukter. Hitta idéer och tips för att förvandla ditt hem till en oas av värme, mys och personlighet. Det är inte bara ett ljus... det är pricken över i:et!

Hitta ditt inre lugn

Det finns inget mer inbjudande än ett väldoftande badrum med lugnande belysning som kan hjälpa dig att slappna av. Känn den positiva stämningen i en mjuk, varm och mysig miljö, medan du slappnar av och badar bort dagens mentala och fysiska påfrestningar.

Shoppa stilen

Vi har sammanställt ett speciellt urval av köpbara stilar för att inspirera dig, stimulera dina sinnen och göra det enkelt för dig att skapa ett alldeles eget och personligt utrymme. Den där speciella Bolsius-känslan är bara ett klick bort!

Fem idéer för att göra ditt hem extra trevligt

Vill du dekorera ditt hem med vackra kombinationer av ljus men har ingen aning om var du ska börja? Läs igenom våra tips och låt din kreativitet flöda!

1. Allt handlar om färg

Logiskt nog bör du välja ljus som matchar färgskalan i ditt hem. Basfärger som elfenben, ljusgrå eller beige är alltid ett säkert val för ett set. Kombinationer med ton i ton ger en elegant stil, medan komplementfärger ger mer liv åt ett rum. Att lägga till en färg som sticker ut, till exempel lila eller ockragult, kan verkligen ge en uppsättning färger det där lilla extra. Ge det ett försök!

2. Dra nytta av djup och struktur

Skapa djup och struktur genom att placera (doftande) ljus på olika höjder och platser, till exempel på en upphöjd plattform. Detta är en effekt som skapar en lyxig stil.

3. Mixa och matcha

Du kan också mixa och matcha själva ljusen med olika höjder och storlekar för att ge ditt arrangemang en extra dimension. Blanda till exempel stearinljus med värmeljus och lyxljus för en lekfull effekt, eller kombinera dem med mysiga doftpinnar.

4. (A)symmetri

Symmetri skapar en känsla av balans och elegans, medan asymmetri skapar en ledig och lekfull stil. Kul att experimentera med!

5. Använd dig av tillbehör

Använd ljushållare, brickor, speglar eller andra dekorativa element för att fylla ut och visuellt förbättra din uppsättning.

Ljusvård

Säkerhet går före allt annat! Njut av levande ljus utan att behöva oroa dig och se till att du har dem på ett stabilt underlägg, i en hållare eller högt upp utom räckhåll för nyfikna händer. Ett tips till: Placera dem inte nära en värmekälla eller i solen och se till att det alltid är minst 10 centimeter mellan dem. Detta garanterar att de brinner på bästa sätt.