våra dofter

våra samlingar

våra produkter

Home > Integritetspolicy

Integritetspolicy

Integritetspolicy

Den här texten om integritetsskydd beskriver vår hantering av personuppgifter för den här Bolsius-webbplatsen. Integritetspolicyn gäller endast personuppgifter som samlas in via den här webbplatsen. I texten förklaras följande:

 1. Vilka personuppgifter som samlas in från dig via webbplatsen, hur de används och med vem de kan delas.
 2. Vilka valmöjligheter som finns för dig angående användningen av dina uppgifter.
 3. Vilka säkerhetsåtgärder vi vidtar för att skydda dina personuppgifter mot missbruk.
 4. Hur du kan korrigera eventuella felaktigheter i uppgifterna.

 

Insamling, användning och delning av personuppgifter

Vi ser oss själva som ansvariga förvaltare för de uppgifter som samlas in via webbplatsen. Vi har bara tillgång till och samlar bara in uppgifter som du ger oss frivilligt via webbplatsformuläret/beställningssystemet eller andra uppgifter som vi får av dig. Vi säljer eller hyr inte ut uppgifterna till någon.

Vi använder dina personuppgifter till att svara dig när du har kontaktat oss, angående orsaken till kontakten. Vi delar inte dina uppgifter med någon tredje part utanför vår organisation, utöver vad som är nödvändigt för att uppfylla dina önskemål, till exempel. för att leverera beställningar eller varuprover.

 

Personuppgifter

Genom våra formulär kan vi samla in följande (efter att du har skickat in informationen till Bolsius):

 • Namn
 • Adress
 • E-postadress
 • Telefonnummer
 • IP-adress

 

Din tillgång till och kontroll över uppgifterna

Du kan närsomhelst välja att inte längre bli kontaktad av oss. Du kan närsomhelst göra följande genom att kontakta oss via e-postadressen eller telefonnumret som anges på vår webbplats:

 • Se vilka uppgifter vi har om dig, om vi har några.
 • Ändra/korrigera alla uppgifter vi har om dig.
 • Få oss att radera alla uppgifter vi har om dig.
 • Berätta om eventuella betänkligheter du har angående vår användning av dina personuppgifter.

 

För att motverka felaktig användning av dina uppgifter kommer vi att be dig att identifiera dig på ett lämpligt sätt

 

Kakpolicy

När du besöker någon av våra webbplatser ger du oss automatiskt tillstånd att använda kakor (cookies).

För att se till att Bolsius.com visas som det ska och att du enkelt kan surfa på webbplatsen använder vi kakor som är tekniskt nödvändiga. Kakorna ”kommer ihåg” en viss layout eller en inställning som du själv valt.

 

Säkerhet

Vi har försiktighetsåtgärder som skyddar dina personuppgifter. När du skickar känslig information via webbplatsen skyddas informationen både online och offline.

Då vi använder kryptering för att skydda känslig information som överförs online skyddar vi också dina uppgifter offline.

 

Google Analytics

Bolsius använder Google Analytics för att få insikt i hur våra webbplatser används och var webbplatstrafiken kommer ifrån. Det omfattar främst din IP-adress och var internetsessionen du använder befinner sig. Den här anonyma informationen delas med Google för analys- och rapporteringsändamål. Bolsius har inte gett Google tillåtelse att använda några analysdata för andra Google-tjänster.

 

Ändringar i integritetsförklaringen

Bolsius förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy. Vi rekommenderar att du läser denna text regelbundet för att förstå eventuella ändringar.

 

Om du anser att vi inte följer integritetspolicyn eller om du har frågor angående den här texten eller dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss direkt via schijndel@nl.bolsius.com